Ik ben Paoline uit Alkmaar. En ik geniet ervan om jullie liefde vast te leggen tijdens een familieshoot. Op een spontane en ontspannen manier, omdat jij mooi bent als je straalt en waardoor je lekker jezelf kunt zijn. In een tijdloze en frisse stijl, fijn in de natuur zoals de duinen of in het bos. Want zeg eens eerlijk, hoe oud zijn de foto's bij jou aan de muur? Hoog tijd voor wat nieuws!

Familiefoto's in een spontane, ontspannen en tijdloze stijl

Voor aan de muur!

1,5 uur shooten

Om alles uit een fotoshoot te halen, nemen we er uitgebreid de tijd voor. Zo kunnen we meerdere combinaties fotograferen en is er tijd om verschillende achtergronden uit te kiezen. 

Online gallery

Bekijk de foto's makkelijk vanaf je laptop of telefoon, via een prachtige online gallery! Je kunt ze hier ook downloaden. Alle foto's komen in kleur en daarnaast krijg je een selectie ook in zwart/wit.

Alle foto's op groot formaat

Geen gedoe met nabestellingen of foto's met mijn logo erop. Je krijgt gewoon alle foto's (minimaal 70) nabewerkt op origineel formaat zonder logo! Zo kun je er zelf mooie uitvergrotingen mee bestellen.

Een fotoshoot is inclusief:

275,-

Investering

Reiskosten: 21 cent per kilometer.
Voor fotoshoots binnen 15 km vanaf Alkmaar worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Voor groepen groter dan 8 personen maak ik een prijs op maat, afhankelijk van jullie wensen!

Ik weet hoe spannend het is

Hoi, ik ben Paoline. Omdat ik zelf weet hoe spannend het is om op de foto te gaan, vind ik het belangrijk dat je lekker jezelf kunt zijn. Jij bent mooi zoals je bent en als jij je op je gemak voelt! Tijdens een fotoshoot help ik jullie door het geven van kleine opdrachten. Hierdoor komen die echte emoties en spontane blikken tevoorschijn. En die zijn veel mooier dan geposeerde foto’s!

Ik hoor regelmatig dat kinderen een fotoshoot niet als vervelend hebben ervaren omdat ze lekker konden spelen, knuffelen en ik ze leuke opdrachten geef om hun aandacht te trekken. Dat levert de mooiste beelden op! 

Geen idee welke outfits het beste werken en wat de mooiste locaties zijn voor een fotoshoot? Geen zorgen! Bij het boeken van een fotoshoot stuur ik je een handige brochure. Deze staat vol met tips waar je op kunt letten bij het kiezen van je kleding, en ik deel mijn favoriete locaties met je inclusief voorbeeldfoto's. Zo zijn jullie straks helemaal voorbereid en klaar voor de fotoshoot.

Zo bereiden jullie je voor op een fotoshoot

Handige brochure!

Volgende

Lieve woorden

Deze review is voor iedereen die twijfelt. Twijfel niet; ga er gewoon voor.

Een fotoshoot bij Paoline is iets waar je echt geluk van gaat ervaren. Het zit in alle belangrijke onderdelen: fijne, makkelijke communicatie, flexibiliteit over tijd en plek, meedenken en tips over kleding, het geduld en de aanwijzingen tijdens het fotograferen, en (heel veel!!) prachtige foto's in jouw bezit achteraf.

Wij waren met een gezin (zonen, ouders, aanhang en drie(!) honden) en hebben in alle combinaties foto's gemaakt. We hebben fijn geshoot op een voor ons en de honden vertrouwde locatie en hebben echt absoluut prachtige foto's gekregen, zowel als groep, als als gezin en stelletjes. Ook lekker veel, zodat er voor iedereen wat wils tussen zit.

Voor de emotionele beslisser: tijdens het kijken moest ik een traantje tegenhouden omdat de liefde en het geluk er vanaf spat.

Janin

Paoline heeft ons al een aantal keren vastgelegd. Na een puppy-shoot heeft zij ons huwelijksdag gefotografeerd en 2x een gezinsshoot. Wij zijn ontzettend blij met de resultaten!

Ze weet door haar rustige persoonlijkheid iedereen op zijn gemak te stellen, waardoor een ontspannen en ongedwongen sfeer ontstaat. Daarnaast ook flexibel, wat erg fijn kan zijn met jonge kinderen.

Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Hanneke

We hebben voor Paoline gekozen omdat de foto’s op haar website een sfeer lieten zien die helemaal bij ons past. Daarnaast vond ik haar pricing model heel fijn: vaak betaal je én voor de shoot + 10 foto’s en vervolgens voor elke foto die je meer wil extra. Bij Paoline krijg je gewoon alle (mooie) foto’s. Heel fijn!

Paoline heeft in de tweede week na onze bevalling foto’s van ons nieuwe gezinnetje gemaakt: een hele gekke, en overweldigende tijd en ze bracht juist heel veel rust en kalmte tijdens de shoot, waar we alle drie heel goed op gingen. Het resultaat was een hele mooie serie met prachtige foto’s van onze mini en onszelf. Zelfs mijn man die echt niet van foto’s houdt, vond het een fijne ervaring.

Onze dame wordt nu bijna 1 en op de verlanglijst staat bovenaan dat we graag cadeaubonnen voor een nieuwe shoot bij Paoline willen. Kortom: ik kan haar zeker aanbevelen en heb dat ook al meerdere keren gedaan!

Eva

Wil je meer weten? Neem contact op!

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!

Wil je meer weten? Neem contact op!

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

Bedankt! Je bericht is succesvol verzonden.

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!