Voor je het weet zijn ze groot! Ik leg jullie baby met veel rust en kalmte vast op een spontane en ontspannen manier, in een tijdloze en frisse stijl. Gewoon zoals het is, lekker bij jullie thuis. Zodat je alles bij de hand hebt om tussendoor te kunnen voeden of verschonen. Met daglicht in plaats van felle flitsers of warme studiolampen. Zodat jullie nog jaren kunnen nagenieten!

Newborn en baby-fotoshoots in een zachte, ontspannen en tijdloze stijl

Ze groeien zo snel!

1,5 uur shooten

Om alles uit een fotoshoot te halen, nemen we er uitgebreid de tijd voor. Met baby's weet je nooit hoe het gaat. Zo is er tijd om verschillende plekken in huis uit te kiezen en diverse foto's te maken.

Online gallery

Bekijk de foto's makkelijk vanaf je laptop of telefoon, via een prachtige online gallery! Je kunt ze hier ook downloaden. Alle foto's komen in kleur en daarnaast krijg je een selectie ook in zwart/wit.

Alle foto's op groot formaat

Geen gedoe met nabestellingen of foto's met mijn logo erop. Je krijgt gewoon alle foto's (minimaal 70) nabewerkt op origineel formaat zonder logo! Zo kun je er zelf mooie uitvergrotingen mee bestellen.

Een fotoshoot is inclusief:

275,-

Investering

Reiskosten: 21 cent per kilometer

Voor fotoshoots binnen 15 km vanaf Alkmaar worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Ik weet hoe spannend het is

Hoi, ik ben Paoline. Omdat ik zelf weet hoe spannend het is om op de foto te gaan, vind ik het belangrijk dat je lekker jezelf kunt zijn. Jij bent mooi zoals je bent en als jij je op je gemak voelt! Tijdens een fotoshoot help ik jullie door het geven van kleine opdrachten. Hierdoor komen die echte emoties en spontane blikken tevoorschijn. En die zijn veel mooier dan geposeerde foto’s!

Tijdens een baby-fotoshoot bewaar ik de rust en kalmte door jullie alle tijd te geven die je tussendoor nodig hebt. Met baby's heb je het nou eenmaal niet in de hand. Omdat ik niet werk met felle flitsers of studiolampen, zal jullie baby tijdens de fotoshoot nergens last van hebben.

Geen idee welke outfits het beste werken en hoe je het huis kan voorbereiden op de fotoshoot? Geen zorgen! Bij het boeken van een fotoshoot stuur ik je een handige brochure. Deze staat vol met tips waar je op kunt letten bij het kiezen van je kleding, en ik vertel hoe je in huis alvast kunt kijken naar mooie plekjes. Zo ben jij straks helemaal voorbereid en klaar voor de fotoshoot.

Zo bereid je je voor op een fotoshoot

Handige brochure!

Volgende

Lieve woorden

We hebben voor Paoline gekozen omdat de foto’s op haar website een sfeer lieten zien die helemaal bij ons past. Daarnaast vond ik haar pricing model heel fijn: vaak betaal je én voor de shoot + 10 foto’s en vervolgens voor elke foto die je meer wil extra. Bij Paoline krijg je gewoon alle (mooie) foto’s. Heel fijn!

Paoline heeft in de tweede week na onze bevalling foto’s van ons nieuwe gezinnetje gemaakt: een hele gekke, en overweldigende tijd en ze bracht juist heel veel rust en kalmte tijdens de shoot, waar we alle drie heel goed op gingen. Het resultaat was een hele mooie serie met prachtige foto’s van onze mini en onszelf. Zelfs mijn man die echt niet van foto’s houdt, vond het een fijne ervaring.

Onze dame wordt nu bijna 1 en op de verlanglijst staat bovenaan dat we graag cadeaubonnen voor een nieuwe shoot bij Paoline willen. Kortom: ik kan haar zeker aanbevelen en heb dat ook al meerdere keren gedaan!

Eva

Paoline heeft ons al een aantal keren vastgelegd. Na een puppy-shoot heeft zij ons huwelijksdag gefotografeerd en 2x een gezinsshoot. Wij zijn ontzettend blij met de resultaten!

Ze weet door haar rustige persoonlijkheid iedereen op zijn gemak te stellen, waardoor een ontspannen en ongedwongen sfeer ontstaat. Daarnaast ook flexibel, wat erg fijn kan zijn met jonge kinderen.

Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Hanneke

Wil je meer weten? Neem contact op!

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!

Wil je meer weten? Neem contact op!

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

Bedankt! Je bericht is succesvol verzonden.

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!