Bruidsfotografie

PORTFOLIO

Jullie prachtige dag op een journalistieke manier vastgelegd. Zonder dat je echt door had dat ik erbij was. Op een spontane manier in een frisse, tijdloze stijl.

Volgende

Lieve woorden

Paoline was te gek! Vanaf de kennismaking bij haar thuis voelden wij direct een klik. Paoline had veel voorbeeldfoto's maar luisterde vooral ook goed naar wat wij wel maar ook juist níet wilden en voelde dit vervolgens goed aan. In de periode tot aan de bruiloft hebben we per e-mail een aantal maal contact gehad (Paoline is heel goed bereikbaar) en vlak voor de bruiloft alles telefonisch nog doorgesproken.

Op onze bruiloft was Paoline op een heel fijne manier aanwezig, veelal op de achtergrond, maar wanneer het kon gaf ze ook op een heel positieve en enthousiaste manier wat meer sturing. Onze fotolocatie was haar tot dat moment nog onbekend maar daar hebben we niets van gemerkt. De fotosessie verliep heel soepel, niet ongemakkelijk en we hebben heel veel gelachen. De foto's zijn prachtig en héél snel geleverd (het uitpakken van het pakketje is óók een feestje!). Paoline heeft alle belangrijke en mooie momenten heel goed weten vast te leggen, vrijwel zonder dat wij of onze gasten dat door hebben gehad. Ook heeft ze prachtige detailfoto's gemaakt van ons en van de locatie. Ook van onze gasten hebben we veel complimenten gehad over Paoline en haar foto's, wij vinden PK Fotografie dan ook écht een aanrader!

Kim & Maarten

Wij hadden Paoline al een keer op een bruiloft gezien als fotografe en toen al een fijne ervaring met haar gehad. Daardoor, voor onze eigen bruiloft op 17 juni 2022, besloten om Paoline te vragen. Het kennismakingsgesprek was al erg fijn en ze kon mooie voorbeelden aan foto's en fotoboeken laten zien.

Op de dag zelf hebben we een erg gezellige dag met haar gehad. De fotoshoot was erg fijn en verliep vlot. Tijdens de ceremonie heeft ze van meerdere kanten foto's genomen, terwijl wij niet door hebben gehad dat ze heen en weer liep. Ook de verdere dag en tijdens het feest erg mooie foto's ontvangen. Wanneer je een fotograaf zoekt, die weet wat er allemaal op de foto moet en mooie foto's kan maken, moet je zeker voor Paoline gaan. Een uurtje langer blijven was ook geen probleem, alles wordt in samenspraak gedaan. We zijn onwijs blij met onze foto's! Paoline is zeker een aanrader voor jouw bruiloft of andere fotoshoot! Binnen 2 dagen hadden wij al een voorproefje binnen en na een week waren alle foto's binnen. Heel fijn!

Super bedankt voor alles! We hebben een mooie herinnering door alle foto's!

Wij hadden Paoline al een keer op een bruiloft gezien als fotografe en toen al een fijne ervaring met haar gehad. Daardoor, voor onze eigen bruiloft op 17 juni 2022, besloten om Paoline te vragen.

Het kennismakingsgesprek was al erg fijn en ze kon mooie voorbeelden aan foto's en fotoboeken laten zien. Op de dag zelf hebben we een erg gezellige dag met haar gehad. De fotoshoot was erg fijn en verliep vlot. Tijdens de ceremonie heeft ze van meerdere kanten foto's genomen, terwijl wij niet door hebben gehad dat ze heen en weer liep. Ook de verdere dag en tijdens het feest erg mooie foto's ontvangen.

Wanneer je een fotograaf zoekt, die weet wat er allemaal op de foto moet en mooie foto's kan maken, moet je zeker voor Paoline gaan. Een uurtje langer blijven was ook geen probleem, alles wordt in samenspraak gedaan. We zijn onwijs blij met onze foto's! Paoline is zeker een aanrader voor jouw bruiloft of andere fotoshoot! Binnen 2 dagen hadden wij al een voorproefje binnen en na een week waren alle foto's binnen. Heel fijn!

Super bedankt voor alles! We hebben een mooie herinnering door alle foto's!

Dyonne & Mike

Jeetje, wat hebben wij het getroffen met Paoline als fotograaf voor onze bruiloft! Ze wist echt de emoties van de dag zo goed vast te leggen dat we ons bij iedere foto weer verbaasden dat zij dat moment op de foto had weten te krijgen. Ze was gewoon elke keer weer precies op de juiste positie en ook nog eens geheel geruisloos, zodat dit de mooiste foto's denkbaar opleverde.

In het voortraject zijn we tweemaal bij Paoline thuis geweest om alles door te nemen. Hierdoor liep de planning heel soepel. Op de trouwdag begaf ze zich zo makkelijk en vrolijk door de gasten heen dat ze al snel één van de gasten was! Ze hielp ook super bij de fotoshoot, want voor onervaren trouwers is dat nog best onwennig! Door behulpzame tips liepen de foto's met familie ook in sneltreinvaart waardoor er nog mensen even samen met hun gezin op de foto konden.

En dan de ceremonie... Wat een kunstenaar moet je zijn om het zó mooi vast te leggen zoals Paoline dat heeft gedaan. Geen moment is gemist en we kunnen de hele ceremonie van begin tot eind weer herbeleven als we even door de foto's bladeren. Ook bij het samenstellen van het fotoboek was haar kunstenaarsoog onmisbaar. We raden haar van harte aan!

Yessica & Frank

Wil je meer weten? Neem contact op!

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!

Wil je meer weten? Neem contact op!

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

Bedankt! Je bericht is succesvol verzonden.

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!