Fotoshoots zwangerschap

PORTFOLIO

Laat jullie zwangerschap vastleggen op een spontane en ontspannen manier. Omdat jij prachtig bent als je straalt. Dit moment komt nooit meer terug!

Volgende

Lieve woorden

Paoline heeft ons al een aantal keren vastgelegd. Na een puppy-shoot heeft zij ons huwelijksdag gefotografeerd en 2x een gezinsshoot. Wij zijn ontzettend blij met de resultaten!

Ze weet door haar rustige persoonlijkheid iedereen op zijn gemak te stellen, waardoor een ontspannen en ongedwongen sfeer ontstaat. Daarnaast ook flexibel, wat erg fijn kan zijn met jonge kinderen.

Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Hanneke

We hebben voor Paoline gekozen omdat de foto’s op haar website een sfeer lieten zien die helemaal bij ons past. Daarnaast vond ik haar pricing model heel fijn: vaak betaal je én voor de shoot + 10 foto’s en vervolgens voor elke foto die je meer wil extra. Bij Paoline krijg je gewoon alle (mooie) foto’s. Heel fijn!

Paoline heeft in de tweede week na onze bevalling foto’s van ons nieuwe gezinnetje gemaakt: een hele gekke, en overweldigende tijd en ze bracht juist heel veel rust en kalmte tijdens de shoot, waar we alle drie heel goed op gingen. Het resultaat was een hele mooie serie met prachtige foto’s van onze mini en onszelf. Zelfs mijn man die echt niet van foto’s houdt, vond het een fijne ervaring.

Onze dame wordt nu bijna 1 en op de verlanglijst staat bovenaan dat we graag cadeaubonnen voor een nieuwe shoot bij Paoline willen. Kortom: ik kan haar zeker aanbevelen en heb dat ook al meerdere keren gedaan!

Eva

Wil je meer weten? Neem contact op!

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!

Wil je meer weten? Neem contact op!

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

Bedankt! Je bericht is succesvol verzonden.

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!