Als fotograaf probeer ik op een onopvallende manier alle spontane momenten van jullie bruiloft vast te leggen. Ik regisseer niets en ben niet opvallend aanwezig. 

Natuurlijk zorg ik ervoor dat als er sturing nodig is (zoals bij de fotoshoot), ik deze op een positieve en enthousiaste manier geef!

Jullie bruiloft vastgelegd zonder dat je echt door had dat ik erbij was

De grote dag!

Jullie prachtige grote dag op een spontane manier vastgelegd.
In een frisse, lichte en tijdloze stijl.

Zodat jullie jaren later nog kunnen nagenieten van de foto’s!

... en daar geniet ik dan weer van!

stap 1

Kennismaking

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking bij mij thuis in Alkmaar. Blader door mijn voorbeeld-albums, vertel me alles over jullie grote dag en stel mij al je vragen!

Zo ga ik te werk

stap 2

Boeking

Voelen we een klik met elkaar? Dat vind ik erg belangrijk, want ik loop de hele dag om jullie heen! Zijn jullie enthousiast? Dan is het tijd om mij te boeken. Jullie grote dag staat dan vast in mijn agenda! 

stap 3

Voorbereidingen

Na zo veel bruiloften kan ik jullie tips geven voor een geslaagde dagplanning zonder stress. Dus deel dat draaiboek vooral op tijd met mij, dan kan ik kijken of het een logisch geheel is.

stap 4

Voorproefje

Woehoe! Jullie zijn getrouwd, gefeliciteerd! Binnen twee dagen ontvangen jullie een aantal foto’s in je mailbox. De eerste beelden om alvast na te genieten van jullie prachtige dag. 

stap 5

Alle foto's

Alle foto’s worden door mij nabewerkt. Geen extreme aanpassingen, maar lichte, frisse foto’s in een tijdloze stijl. Per uur fotograferen ontvangen jullie minimaal 40 foto’s, maar vaak zijn het er meer!

stap 6

Dit krijgen jullie

Bij mij hoef je niet maanden op alle foto’s te wachten. Binnen één maand heb je ze allemaal in huis! Alle foto’s ontvangen jullie in kleur en daarnaast een kleine selectie van de foto’s in zwart/wit, op USB-stick.

Ik regisseer niets en ben niet storend aanwezig

Hoi, ik ben Paoline. Omdat ik zelf weet hoe spannend het is om op de foto te gaan, vind ik het belangrijk dat je lekker jezelf kunt zijn. Jij bent mooi zoals je bent en als jij je op je gemak voelt! 

Tijdens bruiloften ben ik niet opvallend aanwezig. Ik houd me goed op de achtergrond. Zo zal ik tijdens de ceremonie nooit roepen dat de kus opnieuw moet, of dat jullie even in de camera moeten kijken. Natuurlijk zorg ik ervoor dat als er sturing nodig is (bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot), ik deze op een positieve en enthousiaste manier geef!

Portfolio

Wil je graag voorbeeldfoto’s zien van andere bruiloften? Bekijk dan mijn portfolio

Welk pakket past het beste bij jullie bruiloft?

12 uur fotografie

• Minimaal 480 foto’s op USB-stick
• Nabewerking van alle foto’s

1900,-

meest gekozen!

9 uur fotografie

• Minimaal 360 foto’s op USB-stick
• Nabewerking van alle foto’s

1600,-

6 uur fotografie

• Minimaal 240 foto’s op USB-stick
• Nabewerking van alle foto’s

1300,-

Exclusief reiskosten: 21 cent per km

De genoemde prijzen hierboven zijn richtlijnen. Wil je bijvoorbeeld 7 of 11 uur fotografie? Dat kan! Per uur fotografie komt er 100 euro bij.
Wil je foto’s van het begin tot eind? Ook meer dan 12 uur fotografie is mogelijk!

Minder dan 6 uur? Geen probleem! Iedere bruiloft moet vastgelegd worden, hoe groot of klein dan ook.

Investering

Wanneer jullie (ongetwijfeld) waanzinnige dag ten einde is, willen jullie deze dag zo mooi mogelijk herinneren! Daar hoort vanzelfsprekend een prachtig trouwalbum bij. Ook hierbij kan ik jullie natuurlijk helpen! Omdat ik ook al tien jaar grafisch vormgever ben, weet ik hoe je een pagina het best kunt indelen zodat de foto’s het best tot hun recht komen.

Bij ons kennismakingsgesprek kan ik enkele demo-albums laten zien, prachtige albums met vlakliggende pagina’s en verschillende cover-mogelijkheden. Willen jullie bijvoorbeeld een luxe lederen kaft of past een linnen of zelfs houten omslag met gegraveerde opdruk beter bij jullie?

Wat vaak het beste werkt, is dat ik een voorstel doe voor de indeling waarna jullie via een digitale proefdruk alle feedback kunnen doorgeven. Pas zodra het album dan helemaal naar jullie wens is, zal ik het naar de drukker sturen!


Een prachtig trouwalbum helemaal naar jullie stijl, om nog jaren van te genieten

extra optie

Ik maak ook albums voor andere bruidsparen! Dus wilden jullie eigenlijk zelf met het ontwerp aan de slag, maar komt het er steeds maar niet van? Ik doe het graag!

Geen fotografie, maar wel een album?

Volgende

Lieve woorden

Jeetje, wat hebben wij het getroffen met Paoline als fotograaf voor onze bruiloft! Ze wist echt de emoties van de dag zo goed vast te leggen dat we ons bij iedere foto weer verbaasden dat zij dat moment op de foto had weten te krijgen. Ze was gewoon elke keer weer precies op de juiste positie en ook nog eens geheel geruisloos, zodat dit de mooiste foto's denkbaar opleverde.

In het voortraject zijn we tweemaal bij Paoline thuis geweest om alles door te nemen. Hierdoor liep de planning heel soepel. Op de trouwdag begaf ze zich zo makkelijk en vrolijk door de gasten heen dat ze al snel één van de gasten was! Ze hielp ook super bij de fotoshoot, want voor onervaren trouwers is dat nog best onwennig! Door behulpzame tips liepen de foto's met familie ook in sneltreinvaart waardoor er nog mensen even samen met hun gezin op de foto konden.

En dan de ceremonie... Wat een kunstenaar moet je zijn om het zó mooi vast te leggen zoals Paoline dat heeft gedaan. Geen moment is gemist en we kunnen de hele ceremonie van begin tot eind weer herbeleven als we even door de foto's bladeren. Ook bij het samenstellen van het fotoboek was haar kunstenaarsoog onmisbaar. We raden haar van harte aan!

Yessica & Frank

Paoline was te gek! Vanaf de kennismaking bij haar thuis voelden wij direct een klik. Paoline had veel voorbeeldfoto's maar luisterde vooral ook goed naar wat wij wel maar ook juist níet wilden en voelde dit vervolgens goed aan. In de periode tot aan de bruiloft hebben we per e-mail een aantal maal contact gehad (Paoline is heel goed bereikbaar) en vlak voor de bruiloft alles telefonisch nog doorgesproken.

Op onze bruiloft was Paoline op een heel fijne manier aanwezig, veelal op de achtergrond, maar wanneer het kon gaf ze ook op een heel positieve en enthousiaste manier wat meer sturing. Onze fotolocatie was haar tot dat moment nog onbekend maar daar hebben we niets van gemerkt. De fotosessie verliep heel soepel, niet ongemakkelijk en we hebben heel veel gelachen. De foto's zijn prachtig en héél snel geleverd (het uitpakken van het pakketje is óók een feestje!). Paoline heeft alle belangrijke en mooie momenten heel goed weten vast te leggen, vrijwel zonder dat wij of onze gasten dat door hebben gehad. Ook heeft ze prachtige detailfoto's gemaakt van ons en van de locatie. Ook van onze gasten hebben we veel complimenten gehad over Paoline en haar foto's, wij vinden PK Fotografie dan ook écht een aanrader!

Kim & Maarten

Wij hadden Paoline al een keer op een bruiloft gezien als fotografe en toen al een fijne ervaring met haar gehad. Daardoor, voor onze eigen bruiloft op 17 juni 2022, besloten om Paoline te vragen. Het kennismakingsgesprek was al erg fijn en ze kon mooie voorbeelden aan foto's en fotoboeken laten zien.

Op de dag zelf hebben we een erg gezellige dag met haar gehad. De fotoshoot was erg fijn en verliep vlot. Tijdens de ceremonie heeft ze van meerdere kanten foto's genomen, terwijl wij niet door hebben gehad dat ze heen en weer liep. Ook de verdere dag en tijdens het feest erg mooie foto's ontvangen. Wanneer je een fotograaf zoekt, die weet wat er allemaal op de foto moet en mooie foto's kan maken, moet je zeker voor Paoline gaan. Een uurtje langer blijven was ook geen probleem, alles wordt in samenspraak gedaan. We zijn onwijs blij met onze foto's! Paoline is zeker een aanrader voor jouw bruiloft of andere fotoshoot! Binnen 2 dagen hadden wij al een voorproefje binnen en na een week waren alle foto's binnen. Heel fijn!

Super bedankt voor alles! We hebben een mooie herinnering door alle foto's!

Wij hadden Paoline al een keer op een bruiloft gezien als fotografe en toen al een fijne ervaring met haar gehad. Daardoor, voor onze eigen bruiloft op 17 juni 2022, besloten om Paoline te vragen.

Het kennismakingsgesprek was al erg fijn en ze kon mooie voorbeelden aan foto's en fotoboeken laten zien. Op de dag zelf hebben we een erg gezellige dag met haar gehad. De fotoshoot was erg fijn en verliep vlot. Tijdens de ceremonie heeft ze van meerdere kanten foto's genomen, terwijl wij niet door hebben gehad dat ze heen en weer liep. Ook de verdere dag en tijdens het feest erg mooie foto's ontvangen.

Wanneer je een fotograaf zoekt, die weet wat er allemaal op de foto moet en mooie foto's kan maken, moet je zeker voor Paoline gaan. Een uurtje langer blijven was ook geen probleem, alles wordt in samenspraak gedaan. We zijn onwijs blij met onze foto's! Paoline is zeker een aanrader voor jouw bruiloft of andere fotoshoot! Binnen 2 dagen hadden wij al een voorproefje binnen en na een week waren alle foto's binnen. Heel fijn!

Super bedankt voor alles! We hebben een mooie herinnering door alle foto's!

Dyonne & Mike

Wil je meer weten? Neem contact op!

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!

Wil je meer weten? Neem contact op!

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje stuurt! Meestal reageer ik binnen twee dagen.

Bedankt! Je bericht is succesvol verzonden.

Vertel! Waar kan ik je mee helpen?

E-mail

Onderwerp

Naam

Laten we kletsen!